Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Vad köper du för din bonus?

Till och med 31 mars kan du använda din Sparbanksbonus i någon av butikerna som är anslutna till Västra Mälardalen Handel. Det finns ett åttiotal lokala butiker, restauranger, frisörer och mysiga caféer att välja mellan. I Köping, Arboga och Kungsör förstås.

Eklöv och hjärta

Lokala handlare om Sparbanksbonus

Smiling woman in a local bookstore

Bonusen får fler att handla på hemmaplan

- Sparbanksbonusen fungerar som en morot för att få fler att handla på hemmaplan. Vissa kunder köper pocket för sin bonus, eller kanske pyssel och presenter till barnkalas, säger Annelie Holmer på Bokhandeln i Arboga.

Smiling woman in a local shop

Sparbanksbonusen är en bra idé av Sparbanken

- Det märks verkligen när det är Sparbanksbonustid. Många kommer och löser in korten redan första veckan. Det är också högt tryck sista giltighetsdagen, säger Eva Dahlén på Anns Ost eftr. i Arboga.

Smiling woman in a local

Här kommer ”strumpbiljetten”

Marie Nasenius på anrika Ullboden tar emot många Sparbanksbonuskort.

- En del av mina kunder säger skämtsamt ”Här kommer strumpbiljetten” och räcker fram bonuskortet när de ska betala, säger Marie och ler.

På Ullboden är det just strumpor som många köper för sin bonus. Men också garn och andra produkter som finns i butiken.

- Jag tror kunderna känner att de kan kosta på sig nåt extra när de fått bonusen. Att den extra hundralappen blir ett positivt bidrag till köpet helt enkelt, säger Marie.

Varför delar vi ut Sparbanksbonus?

Det är enkelt. Vi vill uppmuntra till handel på hemmaplan. Samtidigt ger vi en bonus till våra kunder. En win-win helt enkelt. 

Vanliga frågor

Ring oss

Vårt Kundcenter finns på plats i Köping och har öppet vardagar 8-18. Vi hjälper dig direkt på telefon eller så bokar vi en tid med våra rådgivare på kontoret.

Ring oss på 0771-55 00 55