Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

God Jul och Gott Nytt År!

Vi på Sparbanken vill önska God Jul och Gott Nytt År, och samtidigt tacka dig för i år. År 2020 kommer vi nog alla minnas som ett väldigt speciellt år. 

För oss på Sparbanken blev det ett annorlunda jubileumsår, minst sagt. Istället för att fira tillsammans med dig och våra andra kunder på gator och torg har vi försökt att hjälpa till på andra sätt, där det har behövts i Köping, Arboga och Kungsör.

Tack för i år och med önskan om ett Gott Nytt 2021.Ta hand om dig och dina nära och kära.

Hjärta med text God Jul

Årets julklapp

Som du säkert redan vet är vi en äkta Sparbank – och vi delar med oss av vår vinst på olika sätt. Nu under december har vi uppmärksammat verksamheter som gör fina insatser för att ge fler i Västra Mälardalen en godare och tryggare jul. 

Majblommeföreningarna i regionen

Hos Majblommeföreningarna kan man som familj söka ekonomiskt stöd. Det finns två lokala föreningar - vi stöttar dem med ekonomiska bidrag nu inför jul. 

”Julklappspengarna från Sparbanken gör att vi kommer att kunna hjälpa fler familjer inför jul. Bidraget gör också att vi i större utsträckning slipper begränsa bidragen som vi beviljar” /Majblomman Kolsva. 

Kvinnojouren KAK

Kvinnojouren i regionen ger möjlighet till ökad trygghet för fler hela året om, så även under julen. De får ett ekonomiskt bidrag till stöd för sin verksamhet - en del av vår julklapp till Köping, Arboga och Kungsör i år. 

Hela Människan

Hela Människan verkar för människor som lever i en utsatt livssituation. Vi på Sparbanken har bidragit på olika sätt till den jultallrik som Hela Människan bjudit på under december, samt med en liten julklapp för dem att kunna dela ut. 

 

Julhälsning från vår VD, Mikael Bohman