Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Samhällsengagemang sedan 1845

Vårt samhällsengagemang startade när vår bank grundades, det vill säga 1845, och är minst lika viktigt i dag. Det är vårt DNA - vad som särskiljer oss och gör oss till en äkta Sparbank. 

 

Vi är delaktiga i projekt runt om i hela Västra Mälardalen. Vi sponsrar små och stora föreningar i regionen och vi rustar unga för framtiden, bland annat genom att vara delaktiga i Ung Företagsamhet i Västmanland. 

Vår idé och vision

Vi är en sparbank med en idé som är lika aktuell idag som när vår bank grundades 1845. Vi finns till för att göra nytta för alla som lever och verkar i Västra Mälardalen. En äkta sparbank som styrs av människor som bor här.

 

Vi använder vår kunskap och vårt engagemang till att ge dig som kund det du önskar av en bank. De pengar du sparar hos oss stannar i det lokala kretsloppet och gör nytta på hemmaplan. Vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen. I företagande, kultur och idrott.

 

Nytta för dig och för Västra Mälardalen, det är vår idé. Ett bättre Västra Mälardalen som vi skapar tillsammans, det är vår vision.

 

Fler filmer om en äkta Sparbank

Kontakta oss om du har frågor kring vårt samhällsengagemang

Alice Wallón
Marknadsansvarig

0221-344 41

Catrine Johansson

Kommunikationsansvarig

0221-344 38