Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Jobba hos oss - lediga jobb

Välkommen till oss

Vi är en lokal bank som bara finns här i Köping, Arboga och Kungsör. Att vara Sparbank betyder att vi fungerar lite annorlunda än många andra banker. Vår idé är att göra nytta för våra kunder och för Köping, Arboga och Kungsör – det är ju här vi finns och vill göra det ännu bättre.

Lediga tjänster

Erfaren privatrådgivare

Vi söker en erfaren privatrådgivare till våra kontor i Arboga och Kungsör. Har du några eller till och med många års erfarenhet av rådgivning/försäljning inom bank och letar efter en ny utmaning – då är vi stället för dig.

Bli trainee - och utbilda dig till rådgivare

Vi söker dig som vill bli vår framtida rådgivare. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av bank - vi erbjuder upplärning och intern utbildning. I gengäld förväntar vi oss att du är nyfiken och angagerad. 

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att hitta duktiga medarbetare. Skicka gärna in en ansökan spontant.

Att jobba på Sparbanken

Hos oss får du stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och du får möjlighet att växa – både som medarbetare och människa.

Långsiktiga, engagerade och enkla - det är våra värdeord.

Happy employees in winter landscape

Vi som jobbar här

Vi är ungefär 70 medarbetare. Många är rådgivare, men vi har också specialister inom t ex skog- och lantbruk, juridik och försäkringar. Vår kunskap om lokalområdet, och vårt engagemang i stora och små projekt just här, ger en god grund för att bygga starka relationer – vår styrka och framgångsfaktor.

Våra kontor och vår personal

Sparbankare på akitivtet

Samhällsengagemang

Vi sponsrar de flesta idrottsföreningarna häromkring. Vi stöttar kulturevenemang (t ex Medeltidsdagarna i Arboga), skolsatsningar (Ung Företagsamhet på grundskolan och i gymnasiet) och jobbar mycket med hållbarhet (både i kreditgivning och regional utveckling).

Så engagerar vi oss i samhället

Young man and woman in office environment

Jobba som student hos oss!

Pluggar du på högskola eller universitet, gillar att lära dig nya saker och träffa människor? Då ska du söka jobb som student hos oss! Skicka in din ansökan på studs, intervjuer sker löpande.

Jobba som student på Sparbanken

Vill du veta mer?