Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Sunny ski slope in Arboga

Gratis skidåkning 24 februari

Välkommen på Familjedag i skidbacken med Arboga Alpina. Vi ordnar en härlig dag med fri åkning och skön stämning. Lördag 24 februari kl.10-16.

Young man and woman in office environment

Jobba som student hos oss

Pluggar du på högskola eller universitet, gillar att lära dig nya saker och träffa människor? Då ska du söka jobb som student hos oss! Skicka in din ansökan på studs, intervjuer sker löpande.

Oak leaves background, orange heart with text Sparbanksbonus

Äntligen Bonussäsong!

Årets Sparbanksbonus består av 100 kr laddat på ett presentkort. Det är giltigt till och med 31 mars 2024 och kan användas i alla butiker som är anslutna till Västra Mälardalen Handel.

Varning för bedrägeriförsök

Bedrägerier via sms och mejl, på nätet, telefon och sociala medier är vanliga. Tänk på att vi aldrig kontaktar dig och ber om information. Se vårt webbinarium om bedragarnas metoder och hur du kan skydda dig.

Var förberedd på stärkt skydd

Nu stärker vi skyddet mot bedrägerier. Därför kan du behöva bekräfta din identitet oftare med ett pass eller nationellt ID-kort (ej körkort) när du använder internetbanken och appen. 

 

 

Orange kuvert - snart i din brevlåda

Tillhör du kanske de som inte ens öppnar kuveret? Du är inte ensam, många upplever att pension är svårt att förstå. Därför går vi igenom innehållet, punkt för punkt.

Sparbankernas kunder nöjdast i Sverige

TACK! 🧡 Sparbankernas kunder är nöjdast, både bland privat- och företagskunder visar den årliga branschundersökningen från Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Vi kunde inte vara stoltare och gladare. 

Gruppbild medarbetare kundcenter

Kontakta oss på telefon

Gänget på Kundcenter i Köping finns på telefon alla vardagar kl.8-18.

Så jobbar vi för hållbar utveckling i Västra Mälardalen

Kan en bank verkligen göra skillnad i det lokala hållbarhetsarbetet i Köping, Arboga och Kungsör? Absolut säger vi.

Blommande äng och blå himmel

Tips och råd

Co-workers

Spara för framtiden. Och för nutiden.

Att ha olika typer av sparanden för olika saker är en bra idé. Och att tänka att sparande är ett sätt att uppfylla mål och drömmar i framtiden.