Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Student - kom och jobba med oss!

Är du student, gillar att lära dig nya saker, att träffa mycket folk och är intresserad av ekonomi? Välkommen till Sparbanken! Här har vi härliga arbetskamrater, skön stämning och för den som visar framfötterna finns alla möjligheter att utvecklas. Visst låter det kul! Skicka in din ansökan på studs, intervjuer sker löpande.

Om dig

Vi tror att du är i början av din högskoleutbildning med inriktning ekonomi, och att du är ute efter ett givande och utvecklande extrajobb här i dina hemtrakter Köping, Arboga eller Kungsör. Vi tror också att du trivs med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Och att du tycker om mötet med människor, är serviceinriktad och har erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare. Som person är du social, engagerad och har egen drivkraft.

För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror också att du är initiativtagande och intresserad av att lära dig nya saker.

Om oss

Vi tycker att våra kunder är det viktigaste i världen. Att träffa våra kunder och hjälpa dem med deras ekonomi är faktiskt det bästa vi vet. Men att vara Sparbank innebär så mycket mer än så. Förutom att vi har bra banktjänster och duktiga medarbetare vill vi också göra nytta i Köping, Arboga och Kungsör. Det är ju här vi har vår verksamhet och våra kontor. Därför delar vi med oss av vår vinst till idrottsföreningar, projekt och skolsatsningar som gör det ännu bättre just här. Hållbarhet, långsiktighet och kundnytta är några av våra ledord. Både nu och i framtiden.

Följ oss gärna på sociala medier @sparbankenvm

Skicka in din ansökan

Vi har alltid ett behov av studenter som jobbar extra hos oss. Skicka in din ansökan och CV.

Behandling av personuppgifter

Jobba på Sparbanken

Förutom bra banktjänster och duktiga medarbetare delar vi (banken) med oss av vår vinst till bra och hållbara saker i Köping, Arboga och Kungsör. Det gör oss som jobbar på banken lite extra stolta att vara Sparbankare.