Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Driva företag

Du kanske funderar på hur det fungerar med pension för dig som företagare? Eller för dina anställda? Om du ska äga eller leasa utrustning? Eller någon helt annan fråga som kan dyka upp. Vi ger dig svaren på dina funderingar.

Bedrägerier mot företagare

För att skydda företaget mot bedrägerier bör du lära dig mer om hur den här brottsligheten fungerar och hur du kan göra det svårare för bedragarna.

Man and woman in an industry using a laptop
 • Att ta betalt som företag – såhär kan du tänka

  Står du inför valet av betaltjänst är en bra början är att utgå från den dagliga verksamheten och de behov du har. Vi har samlat några av dem.

  Vilken betaltjänst - verksamheten och behovet avgör
 • Ett buffertsparande – företagets krockkudde

  Coronapandemin har visat på sårbarheten för många företagare med kraftigt minskad omsättning. För många handlar nuläget om att klara vardagen. De företagare som trots pandemin har utrymme i sin kassa att bygga upp en sparbuffert gör klokt i att göra så, då osäkerheten kopplad till pandemin kommer fortsätta att påverka företag och hushåll.

  Ett buffertsparande – företagets krockkudde
 • Så gör du när kunden inte betalar

  Händer det att dina kunder inte betalar? Uteblivna betalningar kan få jobbiga konsekvenser, så se till att ha en plan i skrivbordslådan om det händer. Här får du hjälp på vägen.

  Tips - så får du betalt i tid
 • Kom igång med din e-handel

  Coronapandemin har knuffat den digitala utvecklingen framåt flera steg. Är du företagare och ännu inte har kommit igång med din e-handel, är denna stund den bästa. Här får du tips inför att komma igång.

  Kom igång med din e-handel
 • Försäkringsguide för företagare

  Att planera för pension, sjukdom och olycka kanske inte är egenföretagarens högsta dröm. Men ett trygghetspaket på plats kan vara livsavgörande! 

  Tips på försäkringar för företagare
 • Äga, leasa eller betala på avbetalning – vad är bäst?

  I artikeln reder vi ut vad som är bäst. Att äga eller leasa utrustning, eller betala på avbetalning? Ja, oavsett om man driver café, är målare eller lantbrukare är det idag vanligt att inte binda sitt kapital i utrustning.

  Vi reder ut begreppen - äga, leasa eller avbetalning

Företagsbil

Dags för en ny företagsbil? Vi kan hjälpa till med er nästa bilaffär - oavsett hur många bilar och vilket märke.

Tjänstepension för företag

Vill du skaffa tjänstepension till företaget? Vi erbjuder tjänstepension och försäkringar för både små och stora företag.