Hoppa till huvudinnehåll

Sponsring av ungdomsidrott

Föreningar som har barn- och ungdomsverksamhet kan ansöka om ett långsiktigt samarbete med oss. Vi prioriterar verksamhet som bidrar till trygghet, hälsa och hållbarhet och som involverar många.

Att jobba hållbart

Sparbanken Västra Mälardalen finns till för att vara en riktigt bra bank för våra kunder och för att förbättra Västra Mälardalen. Därför jobbar vi mot flera av FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Vi har delat upp detta arbete i fyra fokusområden. De projekt, aktiviteter och föreningar vi är med och stöttar ska involvera minst ett av desa, gärna fler.

Hur jobbar er förening med hållbarhet?

Vad gör er förening/organisation idag kopplat till hållbarhet i Västra Mälardalen utifrån punkterna nedan. Och vad kan ni göra mer av i framtiden?

 • Roligare och tryggare stadskärnor!

  Vi vill ha levande kulturliv, fler småbutiker, hållbara bostäder och tryggare stadskärnor. Därför stöttar vi projekt, aktiviteter och initiativ som bidrar till just detta.

 • Ännu mer hållbar utveckling i Västra Mälardalen

  Vi vill att Västra Mälardalen ska vara en bra plats att leva på också imorgon. Därför vill vi bidra till mer förnybar energi, fler hållbara bostäder och effektiva, klimatvänliga sätt att resa på. Därför värnar vi också om närproducerade varor, lokala företag och lokal handel – det är sånt som sätter fart på det lokala ekonomiska kretsloppet.

 • Mer rörelse i Västra Mälardalen!

  Vi mår alla bättre av att röra på oss. Motion håller oss friska, stärker våra kognitiva förmågor och gör oss gladare. Därför stödjer vi föreningar och eldsjälar som får oss som lever i Västra Mälardalen att dansa, åka skidor, rida, simma, cykla, vandra i naturen, och göra annat som vi alla mår bra av. 

 • Tryggare barn och ungdomar

  Alla barn och ungdomar har rätt till en bra start i livet, där de får uppskattning för vilka de är och får möjlighet att utveckla sina talanger. Vi vill bidra till att fler barn och unga känner kunskapsglädje och trygghet, och att de lär sig uppskatta och respektera olikheter. Därför är vi med och rustar ungdomar inför framtiden på många olika sätt.

Skicka in en ansökan!

Så här ansöker du

Börja med att testa din sponsring. Kan du svara ja på de tre första frågorna, kan du gå vidare och fylla i en ansökan om sponsring.

 • Fyll i ansökan och berätta om er förening
 • Vi hör av oss med ev frågor
 • Ni får besked per mejl eller telefon

 

Ansökningar behandlas löpande.

Årets lagkompis

Årets lagkompis är en aktivitet för att öka kamratskapen och värna om trygghet och laganda.

Kamratskap, trygghet och laganda

Frågor och funderingar? Hör av dig!

Denny Hedenström

Denny Hedenström

Marknadschef

0221-344 27